Ασφαλείας - Concertina Επίπεδη

Η flat razor wire έχει σχεδιαστεί, για να προστατεύει τις εγκαταστάσεις σε αστικές περιοχές εκεί που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η concertina spiral razor wire ασφαλείας, λόγω του ογκώδους μεγέθους της.

Μπορεί να εγκατασταθεί σε όλους τους τύπους των περιφράξεων σαν εμπόδιο και σαν επιπλέον φράκτης. Είναι κατασκευασμένη από διάφορα επίπεδα λωρίδες, δεν υπερβαίνει τις διαστάσεις του φράχτη, έχει μια λιγότερο επιθετική εμφάνιση και είναι προτιμότερο να δημιουργήσει εμπόδια σε δημόσιους χώρους.

Πολύ πιο τακτοποιημένη από concertina spiral razor wire, η flat razor wire wrap είναι η καλύτερη επιλογή για εγκαταστάσεις όπου απαιτείται περιποιημένη εμφάνιση. Η flat razor wire μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναβαθμίσει οποιαδήποτε υπάρχουσα περίφραξη ή τοίχο.

Εξαιτίας της σταθερής κατασκευής του, δεν προεξέχει σε γειτονικές ιδιοκτησίας και δεν θα έβλαπτε αθώους περαστικούς στο πέρασμα τους. Για να έχετε μια αποτελεσματική και ολοκληρωμένη λύση φράχτη, εγκαταστήστε flat razor wire το οποίο κατασκευάζουμε σε τρεις τυποποιημένες διαστάσεις και κατόπιν παραγγελίας ανάλογα με τις δικές σας διαστάσεις.

Κατασκευάζεται από λαμαρίνα θερμού γαλβανίσματος πάχους 0.5 χιλιοστά και σύρμα γαλβανιζέ υψηλού άνθρακα πάχους 2.5 χιλιοστά. Κάθε κύκλος σπείρα συνδέεται στο κέντρο, με μία σειρά μεταλλικά κλιψάκια και στο πάνω και κάτω μέρος με συρμάτινα δαχτυλίδια θερμού γαλβανίσματος 3 χιλιοστά. Το κλιψάκι είναι κατασκευασμένο από λαμαρίνα θερμού γαλβανίσματος ή ανοξείδωτου χάλυβα πάχους 1.5 – 2 χιλιοστά, αυτό το κάνει ακατόρθωτο να ανοίξουν ακόμα και με ειδικό εργαλείο.

Η χρήση των γαλβανισμένων υλικών παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια της ζωής των προϊόντων. Η διάμετρος των ρολών είναι από 450 χιλιοστά έως 900 χιλιοστά. Οι πιο συνηθισμένες 450 χιλιοστά, 700 χιλιοστά, 900 χιλιοστά. Το μήκος των ρολών είναι 25 μέτρα.

Η flat razor wire επειδή φέρει ατσαλόσυρμα, δεν κόβεται όπως ένα κοινό αγκαθωτό σύρμα, εγκαθίσταται εύκολα και αποσυναρμολογείται, επιτρέποντας να το χρησιμοποιήσετε επανειλημμένα. Είναι η πιο οικονομική και αποτελεσματική λύση για την προστασία της περιουσίας σας από τους εισβολείς.
ΒΙΟΣΥΡΜ Ε.Π.Ε. - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΩΝ
Ειρήνης & Φιλίας 66 & Ιωάννη Καγιάλη - Κόμβος Βιολογικού
τηλ. : 2810 319444 - fax : 2810 319445
email :
info@viosyrm.gr