Ασφαλείας - Concertina με clips

Η concertina spiral razor wire κατασκευάζεται από λαμαρίνα θερμού γαλβανίσματος πάχους 0.5 χιλιοστά και σύρμα γαλβανιζέ υψηλού άνθρακα πάχους 2.5 χιλιοστά. Κάθε κύκλος σπείρα ενώνεται με τρεις, πέντε ή εφτά σειρές συνδετήρες – κλιψάκια, ανάλογα με την διάμετρο του κύκλου. Αυτό μεταβάλει σε πιο πυκνή την απόσταση των σπειρών μεταξύ τους. Το κλιψάκι είναι κατασκευασμένο από λαμαρίνα θερμού γαλβανίσματος ή ανοξείδωτου χάλυβα πάχους 1.5 – 2 χιλιοστά. Αυτό το κάνει ακατόρθωτο να ανοίξει ακόμα και με ειδικό εργαλείο. Η διάμετρο του κύκλου μειώνεται κατά 5-10% μετά το άνοιγμα του. Η χρήση των γαλβανισμένων υλικών παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια της ζωής των προϊόντων.

Η διάμετρος των ρολών είναι από 200 χιλιοστά έως 900 χιλιοστά. Οι πιο συνηθισμένες 450 χιλιοστά, 700 χιλιοστά, 900 χιλιοστά. Το μήκος των ρολών είναι 10 μέτρα.

Η concertina spiral razor wire επειδή φέρει ατσαλόσυρμα, δεν κόβεται όπως ένα κοινό αγκαθωτό σύρμα, εγκαθίσταται εύκολα και αποσυναρμολογείται, επιτρέποντας να το χρησιμοποιήσετε επανειλημμένα. Είναι η πιο οικονομική και αποτελεσματική λύση για την προστασία της περιουσίας σας από εισβολείς: κλέφτες, διαρρήκτες.
ΒΙΟΣΥΡΜ Ε.Π.Ε. - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΩΝ
Ειρήνης & Φιλίας 66 & Ιωάννη Καγιάλη - Κόμβος Βιολογικού
τηλ. : 2810 319444 - fax : 2810 319445
email :
info@viosyrm.gr